خواص-سیر

بیماران دیابتی نمی‌توانند انسولین کافی تولید کنند یا انسولین تولید شده در بدن کارکرد مناسب خود را ایفا کند. انسولین، سطح قند خون را تحت تاثیر می‌گذارد. مهم است که رژیم غذایی خود را کنترل کنید و تا جای ممکن سطح قند خون را ثابت نگه دارید.یکی از این راه‌ها، کنترل شاخص گلایسمی(GI) هر غذاست. شاخص گلایسمی نشان می‌دهد که یک غذای معین تا چه حد می‌تواند سطح قند خون را بالا ببرد. شاخص گلایسمی به برنامه‌ریزی برای رژیم غذایی روزانه و پرهیز از مصرف کربوهیدرات بالا، کمک می‌کند. شاخص گلایسمی پایین چیزی بین ۱تا۵۵ و شاخص گلایسمی بالا ۷۰ و بالاتر است.

مهم است که بدانید غذاهای طبیعی مانند سیر، اگرچه کربوهیدرات زیادی ندارند، می‌توانند سطح قند خون را تحت تاثیر قرار دهند.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها